Header Ads

Disclaimer

--PENAFIAN--Disclaimer--

Konten umum

Penulis tokwan.com.my tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan atau kerugian yang berlaku disebabkan penggunaan informasi dari laman ini.


Pandangan dan pendapat yang terkandung dalam semua artikel adalah bersifat informatif umum berpandukan pandangan peribadi semata-mata, kecuali jika ada dinyatakan sumber dengan kredibiliti. 

Pandangan yang ditulis di laman ini juga tidak semestinya kekal dan ianya boleh berubah-ubah mengikut keadaan.  Artikel tertentu akan sentiasa melalui proses tambah-baik (tanpa sebarang makluman awal) dari segi konten dan fakta. 

Penulis bersedia mengubah mana-mana artikel sekiranya didapati ianya menyentuh sensitiviti individu, kumpulan, agensi, ataupun institusi tertentu apabila diminta. 

Namun, keputusan unttuk meminda adalah hak mutlak penulis. Sila hubungi penulis (hanya) melalui email untuk mengemukakan sebarang tuntutan.


Ulasan pelawat

Tokwan tidak bertanggungjawab ke atas mana-mana ulasan dan komen yang ditinggalkan oleh pelawat. Setiap baris komen yang ditinggalkan pada mana-mana artikel adalah merupakan tanggungjawab sepenuhnya oleh pelawat berkenaan, dan ianya sama sekali tiada kena mengena dengan Tokwan.  Tokwan berhak sepenuhnya untuk mengemaskini atau memadam mana-mana komen yang dikehendakinya. 

Selain itu, Tokwan mempunyai kuasa mutlak untuk tidak meluluskan komen yang dirasakan sensitif, berbaur politik ekstrem, lucah, provokasi, menyentuh sensitiviti kaum atau agama atau apa juga yang dirasakan tidak patut dan tidak sesuai untuk ditayangkan kepada umum.

Sebarang pengiklanan atau promosi di ruangan komen tidak akan dilayan dan akan dipadam secara kekal dari blog.


Perubahan Terma


Tokwan berhak untuk meminda mana-mana kandungan Penafian ini pada bila-bila masa, tanpa pemberitahuan awal. Maklumat tarikh perubahan akan dicatatkan di bawah laman unik "Penafian" ini. Pembaca adalah digalakkan untuk membuat semakan di Laman ini dari semasa ke semasa dengan lebih kerap untuk merujuk tarikh terakhir pindaan dilakukan.


© 2019–2020 tokwan.com.my


Tiada ulasan

Jika ada apa-apa, jangan malu. Tinggalkan persoalan anda di ruangan komen okey (^_^)y
Tokwan is a very nice person. I swear.